Overzicht van producten van fabrikant Rubbabu

Het fris gekleurde knuffelbare zachte Rubbabu assortiment daagt uit tot ontdekken van kleuren, gevoel, en ontwikkelen van grove motoriek en visuele ontwikkeling.
Rubbabu is ecovriendelijk, bijna 100% biologisch afbreekbaar en het belangrijkste, het is volledig veilig voor elke leeftijd. Vanaf 0+ maanden.

Het fris gekleurde knuffelbare zachte Rubbabu assortiment daagt uit tot ontdekken van kleuren, gevoel, en ontwikkelen van grove motoriek en visuele ontwikkeling.
Rubbabu is ecovriendelijk, bijna 100% biologisch afbreekbaar en het belangrijkste, het is veilig speelgoed met de handgemaakt in India door gekwalificeerde mensen in een gekwalificeerde fabriek. Rubbabu is een speellijn van zachte voertuigen, vliegtuigen en "funitems" Rubbabu is gemaakt van gegoten rubber (natuurprodukt!) met daarop een flocklaag.


Rubbabu is bekroond speelgoed en zijn heerlijk zacht en squishy. Het speelgoed is biologisch afbreekbaar en gemaakt van natuurlijk rubberschuim. Kinderen zijn dol op de fluweel zachte ondergrond en de felle kleuren. Ieder stuk speelgoed is met de handgemaakt en bevat de hoogste kwaliteit grondstoffen, veiligheid en duurzaamheid.

Meer
Toont 1 - 7 van de 7 items
 • Lieve dieren om mee te knuffelen en te laten rijden. In de zachte, kleurrijke en veilige kwaliteit van Rubbabu. Leeftijd: 0+ Afmeting: ca. 11 x 9 x 7 cm. Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd. Bij specifieke voorkeur kunt u dit aangeven bij "opmerkingen" tijdens het bestellen.

  € 6,95
 • Rubbabu bowling set bestaande uit 6 pins en 1 bal. Afmeting pins: 14 x 6 cm. Ø 8 cm. Geschikt vanaf 0 jaar.

  € 24,95
 • Je eigen gereedschap maar dan super zacht! De set bestaat uit een hamer, schroevendraaier, nijptang en een baco in een houder. De gereedschapsset is fluweelzacht en gemaakt van 100% natuurlijk schuimrubber. Afmeting: 12 x 12 x 18 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

  € 18,95
 • Vrolijke zachte voertuigen van Rubbabu. Super leuk speelplezier met zachte wielen. Afmeting ca. 15 x 12 x 8 cm. Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd. Bij specifieke voorkeur kunt u dit aangeven bij "opmerkingen" tijdens het bestellen, wij zullen daar rekening mee proberen te houden.

  € 7,95
 • Je eerste superzachte racewagen! Geschikt voor de allerkleinsten. Afmeting: 23 x 13 x 9 cm. In mooie displaydoos.

  € 19,95
 • Perfecte set voor de kleinste handjes! Mooie truck met blokken in de vertrouwde zachte Rubbabu kwaliteit. Volledig veilig en leuk vanaf 0 maanden. Afmeting: 22x 13 x13 cm. Geleverd in mooie sierdoos.

  € 24,95
 • Zachte bal van biologisch afbreekbaar rubber (natuurproduct). De ballen hebben een fluweel aanvoelend laagje. Alle ballen hebben een andere textuur. Heerlijk om vast te pakken, te friemelen en te voelen en natuurlijk mee te rollen. Goed voor de tastzin en grove motoriek. Doorsnede bal 10 cm. Prijs per stuk. Verschillende uitvoeringen worden door elkaar...

  € 5,95
Toont 1 - 7 van de 7 items