Schoencadeautjes tot 2,99 

Schoencadeautjes tot 2,99

De leukste cadeautjes van 1 euro tot max € 2,99. Kijk ook eens bij de afdeling traktatie uitdeelcadeautjes voor cadeautjes tot 1 euro. Ideaal als schoencadeautje of 5 december geschenk voor scholen en verenigingen.

per pagina
Toont 1 - 20 van de 153 items
 • Set met elastische armband en ketting. Met mooie houten kralen en vormen zoals hartjes of bloemetjes. In diverse kleuren. Prijs per setje, korting vanaf 24 setjes. Nu voor maar € 0,99

  € 0,99
 • Stevige plastic drinkbeker met opdruk van verschillende emoji. Draai de beker en de print beweegt (zie "meer details")! Wordt geleverd met deksel, rietje, dopje en is afsluitbaar. Leuk om te bewaren en steeds opnieuw te gebruiken!Inhoud 300 ml. vaatwasmachine bestendig. Prijs per stuk, korting vanaf 50 stuks. Ook leverbaar in jungle, boerderij, piraten,...

  € 1,09
 • Stevige plastic drinkbeker met opdruk van jungle dieren. Draai de beker en de print beweegt (zie "meer details")! Wordt geleverd met deksel, rietje, dopje en is afsluitbaar. Leuk om te bewaren en steeds opnieuw te gebruiken!Inhoud 300 ml. vaatwasmachine bestendig. Prijs per stuk, korting vanaf 50 stuks. Ook leverbaar in boerderij, winter, piraten, Sint en...

  € 1,09
 • Stevige plastic drinkbeker met boerderij dieren afbeelding. Draai de beker en de print beweegt! Wordt geleverd met deksel, rietje, dopje en is afsluitbaar. Voor de kinderen leuk om te bewaren en steeds opnieuw te gebruiken!Inhoud 300 ml. vaatwasmachine bestendig. Prijs per stuk, korting vanaf 50 stuks. Ook leverbaar in jungle, piraat, Sint en Halloween...

  € 1,09
 • Stevige plastic drinkbeker met opdruk van pinguïns op het ijs.. Draai de beker en de print beweegt (zie "meer details")! Wordt geleverd met deksel, rietje, dopje en is afsluitbaar. Leuk om te bewaren en steeds opnieuw te gebruiken!Inhoud 300 ml. vaatwasmachine bestendig. Prijs per stuk, korting vanaf 50 stuks. Ook leverbaar in o.a. boerderij, jungle,...

  € 1,09
 • Stevige plastic drinkbeker met piraten afbeeldingen. Draai de beker en de print beweegt! Wordt geleverd met deksel, rietje, dopje en is afsluitbaar. Voor de kinderen leuk om te bewaren en steeds opnieuw te gebruiken!Inhoud 300 ml. vaatwasmachine bestendig. Prijs per stuk, korting vanaf 50 stuks. Ook leverbaar in boerderij, emoji, jungle, Sint en Halloween...

  € 1,09
 • Stevige plastic drinkbeker met opdruk van leuke pieten, veel cadeautjes en de Sint. Draai de beker en de print beweegt! Wordt geleverd met deksel, rietje, dopje en is afsluitbaar. Voor de kinderen leuk om te bewaren en steeds opnieuw te gebruiken!Inhoud 300 ml. vaatwasmachine bestendig. Prijs per stuk, korting vanaf 50 stuks. Ook leverbaar in Halloween,...

  € 1,09
 • Stevige plastic drinkbeker met opdruk van enge heksen, vleermuizen en spoken! Draai de beker en de print beweegt! Wordt geleverd met deksel, rietje, dopje en is afsluitbaar. Voor de kinderen leuk om te bewaren en steeds opnieuw te gebruiken!Inhoud 300 ml. Vaatwasmachine bestendig. Prijs per stuk, korting vanaf 50 stuks.

  € 1,09
 • Lekker glibberen met een olievat vol gekleurd slijm. Afmeting 7,5 x 5 cm. Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd. Prijs per stuk, korting vanaf 24 stuks.

  € 1,09
 • Altijd genoeg geld bij de hand :)) Een muismat met de afbeelding van een 50, 100, 200 of 500 Euro biljet. Met anti slip onderkant. Afmeting: 28 x 20 cm. Prijs per stuk, de verschillende soorten worden door elkaar geleverd.

  € 1,09
 • Een mooi setje van een stevige karton puzzel met vrolijke dieren en een whiteboard met stift met sponsje. 2 cadeautjes in 1 set. 3 verschillende uitvoeringen (jungle, zeedieren en dino's) worden door elkaar geleverd. Afmeting puzzel: 19 x 17 cm Afmeting whiteboard: 19 x 17 cm. Prijs per setje, korting vanaf 24 setjes.

  € 1,09
 • Stoere piratenhaak. Materiaal: haak kunststof Zwarte hoes: stof. Afmeting: 22 x 10 cm.

  € 1,09
 • Het bekende spel aan sleutelhanger. Druk met je vinger om de beurt een tand in en wie weet klapt de bek wel dicht! Spannend ... Afmeting ca. 9,5 cm. Prijs per stuk, korting vanaf 50 stuks. Ook leverbaar in luxere krokodil uitvoering.

  € 1,19
 • Een opblaas dolfijn op houder, leuk voor in het zwembad of om zo maar lekker mee te spelen. Met belletje in de dolfijn. Afmeting 38 x 41 cm. Prijs per stuk. Ook leverbaar in een gitaar of zwaard.

  € 1,19
 • Kunststof bal van Ø 20 cm. met mooi gekleurd marmereffect. Prijs per stuk, korting vanaf 24 stuks. Wordt leeg geleverd (op te pompen met ballenpomp)

  € 1,19
 • Altijd een succes! Kerstmuts voorzien van knipperende lampjes in de rand. 4 verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd. Inclusief batterijen (lipje verwijderen via de opening aan de binnenkant van de rand van de muts). Prijs per stuk, korting vanaf 48 sts.

  € 1,19
 • Een gips figuur in de vorm van een dino of een vlinder. Inclusief 4 kleuren verf en een penseeltje. Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd. Prijs per stuk, korting vanaf 24 stuks.

  € 1,29
 • Gooi deze magnetische ratelslang eieren de lucht in en ze komen al ratelend weer naar beneden. Door de sterke magneten ook leuk om aan beide kanten van de hand of iets anders te houden. Afmeting eieren: 6 x 2 cm. Prijs per verpakking van 2 stuks.

  € 1,29
 • Grappige haarspeldjes met leuke dieren. Verschillende soorten worden door elkaar geleverd. Prijs is per setje van 2 sts..

  € 1,29
 • Zet het ei in een glas water en zie je slang groeien!Na 12 tot 24 uur breekt het ei en zal de slang langzaam naar buiten kruipen.Als je de slang nog verder wilt laten groeien zet je hem weer in het water! Afmeting doosje: 10,5 x 7,5 x 5,5 cm. Prijs per stuk, korting vanaf 48 stuks.

  € 1,29
Toont 1 - 20 van de 153 items