Privacy Policy

Bij Balluca.nl bent u zelf de baas over uw eigen gegevens en u kunt ze wijzigen of verwijderen wanneer u dat wilt. U kunt uw eigen gegevens beheren door in te loggen.

Balluca.nl gebruikt uw persoonlijke gegevens om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden:

Uw email adres, naam, adres gegevens en betaalgegevens zijn nodig om uw bestelling te kunnen verwerken en u over de voortgang ervan te kunnen informeren.

Met uw toestemming gebruiken wij uw email adres om u te informeren over acties en speciale aanbiedingen. Indien u hier geen gebruik meer van wilt maken kunt u zich op elke moment afmelden. Dit kunt u doen via de nieuwsbrief of via uw eigen account 'mijn gegevens'.

Alle gegevens die u invoert bij het aanmaken van een account worden opgeslagen op een beveiligde server. Deze gegevens worden voor u bewaard zodat u bij uw volgende bezoek niet opnieuw alles hoeft in te voeren.

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Uw gegevens bij achterafbetaling via Afterpay

De persoonsgegevens en/of bedrijfsgegevens die Balluca.nl in het kader van de bedrijfsvoering verwerkt, worden (mede) door haar dan wel door derden aan wie de vorderingen gecedeerd (overgedragen) worden gebruikt voor of bij:

a) risicoanalyses

b) de voorkoming, opsporing en bestrijding van fraude of onregelmatigheden

 

Uw gegevens zijn veilig bij Balluca.nl

Balluca.nl heeft de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Wanneer uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Balluca.nl maakt gebruik van Secure Socket Layer (SSL) om de veiligheid van datatransfers te kunnen garanderen.